Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Πολυτεχνείου Κρήτης, στο πλαίσιο υλοποίησης της Ενιαίας Δράσης Κρατικών Ενισχύσεων Έρευνας, Τεχνολογικής Ανάπτυξης & Καινοτομίας ΕΡΕΥΝΩ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ – ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ και προς υποστήριξη της εκτέλεσης του έργου με τίτλο Σύστημα Υποστήριξης Ποιότητας Ζωής για Άτομα με Νοητική Αναπηρία, με κωδικό Τ2ΕΔΚ-00306 και ακρωνύμιο ”QuaLiSID και με κωδικό έργου ΕΛΚΕ 82270 και Επιστημονικά Υπεύθυνο τον Καθηγητή της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών κ. Ζερβάκη Μιχαήλ, αποφασίζει την δημοσίευση πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος, για την απασχόληση ενός (1) ατόμου, με σύμβαση μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου.
Θέση: Απασχόληση Διπλωματούχου Ηλεκτρολόγου/Ηλεκτρονικού Μηχανικού και Μηχανικού Η/Υ Πολυτεχνικής Σχολής της Ελλάδος ή Πτυχιούχου ΠΕ Πληροφορικής ή κατόχου ισότιμου ή ταυτόσημου κατά περιεχόμενο ειδικότητας διπλώματος ή πτυχίου από ΑΕΙ της Ελλάδος ή ίδρυμα του εξωτερικού αναγνωρισμένου από τον ΔΟΑΤΑΠ[1].
Διάρκεια σύμβασης: Έξι (6) μήνες από την υπογραφή της σύμβασης με δυνατότητα παράτασης ή ανανέωσης με σύγχρονη παράταση του φυσικού ή/και οικονομικού αντικειμένου χωρίς τη διενέργεια νέας πρόσκλησης έως τη λήξη του έργου ή έως την λήξη των τυχόν παρατάσεών του. Η ανανέωση πραγματοποιείται μετά από αίτημα του επιστημονικά υπευθύνου και σχετική απόφαση της Επιτροπής Ερευνών και Διαχείρισης, υπό την προϋπόθεση ότι υπάρχει η απαιτούμενη πίστωση στο έργο και έχει προβλεφθεί το κόστος της απασχόλησης στην αντίστοιχη κατηγορία αμοιβών του εγκεκριμένου προϋπολογισμού του έργου.
Ποσό: 7.200,00 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ και όλων των νομίμων κρατήσεων από τον προϋπολογισμό της κατηγορίας δαπάνης Δαπάνες προσωπικού του έργου.
Τόπος εκτέλεσης έργου: Εργαστήριο Ψηφιακής Επεξεργασίας Εικόνας και Σήματος της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Πολυτεχνείου Κρήτης.
Προσόντα – Κριτήρια: Ο/Η υποψήφιος/α θα πρέπει να είναι Διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος/Ηλεκτρονικός Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών Πολυτεχνικής Σχολής της Ελλάδος ή Πτυχιούχος ΠΕ Πληροφορικής ή κάτοχος ισότιμου ή ταυτόσημου κατά περιεχόμενο ειδικότητας διπλώματος από Πολυτεχνική Σχολή της Ελλάδος ή πτυχίου ή ισότιμου τίτλου από ίδρυμα του εξωτερικού αναγνωρισμένου από τον ΔΟΑΤΑΠ. Ο/Η υποψήφιος/α θα πρέπει να έχει γνώσεις σε τεχνικές ψηφιακής επεξεργασίας και ανάλυσης σημάτων και ειδικότερα εγκεφαλογραφικών σημάτων EEG για την ανίχνευση παθολογιών και άλλων προτύπων, καθώς και πάνω σε αλγόριθμους μηχανικής μάθησης. Στη γνώση συνυπολογίζεται η συνάφεια της Διπλωματικής Εργασίας, της πρακτικής άσκησης ή άλλων δραστηριοτήτων σχετικών με τεχνικές ψηφιακής επεξεργασίας και ανάλυσης σήματος και υλοποίηση μεθόδων μηχανικής μάθησης καθώς και γνώση προγραμματισμού για EEG με FieldTrip ή Brainstorm. Γνώση σε λογισμικά ανοικτού κώδικα και γλώσσες προγραμματισμού, ενδεικτικά C, Java, Python και Matlab. Γνώση της Αγγλικής γλώσσας.
Συνέντευξη* Επισημαίνεται ότι για την επιλογή υποψηφίου, απαιτείται ποσοστό τουλάχιστον του 50% επί του συνολικού.
ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν ή να αποστείλουν με οποιονδήποτε τρόπο αλλά με δική τους αποκλειστικά ευθύνη για την εμπρόθεσμη κατάθεση Πρόταση εμπεριέχουσα τα παραπάνω αναφερόμενα δικαιολογητικά συμμετοχής σε σφραγισμένο φάκελο μέχρι την Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021 και ώρα 14:00.
[1] Εξαιρούνται από την υποχρέωση προσκόμισης πράξης αναγνώρισης για την ισοτιμία και την αντιστοιχία των τίτλων σπουδών ή των μεταπτυχιακών τίτλων, όσοι υποψήφιοι υποβάλλουν αποφάσεις αναγνώρισης επαγγελματικών προσόντων ή επαγγελματικής ισοδυναμίας τίτλων αντίστοιχων κατηγοριών εκπαίδευσης, οι οποίες χορηγήθηκαν δυνάμει της κείμενης Νομοθεσίας, ιδίως του Π.Δ. 38/2010, όπως τροποποιήθηκε με τον Ν 4610/ 2019 και ισχύει.
Δείτε άλλες θέσεις εργασίας εδώ